Du är här: Hem / Nyheter

Vi säljer GUTZ

Föreningar får hela tiden erbjudanden om hur föreningen kan tjäna pengar genom att sälja diverse saker för att få in mer pengar till föreningskassan. En förening kan aldrig få för mycket bidrag eller för mycket sponsring då pengarna nästan aldrig räcker till allt som en förening skulle kunna göra.

Vår förening har aldrig nappat på något av dessa erbjudanden då det oftast handlar om att sälja lotter eller någon sorts korv och dessutom för ett pris som verkligen inte är befogat.

När det kommer till lotter och spel av olika slag så tycker vi inte det är moraliskt riktigt.

Hur som helst, vår förening behöver få in en extra slant och här om veckan kom jag kontakt med ett företag som heter Gutz. Dem säljer underkläder för dam, herr och barn, helt enkelt saker som alla handlar var och varannan dag. Jag har provat dessa och mot min förväntan så är det riktigt bra kvalité på plaggen måste jag säga. Dessa plagg kommer att finnas på föreningen för att känna och klämmas på. Det kommer också finnas katalog och beställningssedlar för er som vill ta med till jobbet och visa kollegorna eller till släkt och vänner.

Plaggen säljs i flerpack, till exempel 6 pack strumpor 3 pack kalsonger osv. Priserna på packen är 200:- så det blir väldigt enkelt.

Av dessa 200:- går 60:- oavkortat till föreningskassan.

Så nu kan ni som vill handla underkläder, strumpor, kalsonger, trosor, linnen, sportlinnen osv samtidigt sponsra vår förening.

Bifogat finner ni katalog med vilka plagg som finns att köpa och vilka antal det är i packen. Prover kommer att finnas på föreningen.

Försäljningen kommer bara vara öppen under mars månad!

Beställning gör man till mig eller Ali senast den sista mars, därefter kommer allt att beställas och betalningen sker kontant när ni får era varor.

Med vänlig hälsning

Johan Ossa

 

Gutz katalog 2014.pdf


Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2014-03-04, 12:35
Uppdaterad 2014-03-04, 12:35

Wadoryu Karate Sweden