Du är här: Hem / Nyheter

Vårt 3-dagars Karateseminarium

Wadoryu Karate Sweden avslutar nu terminen i samband med avslutningen av vårt 3-dagars Karateseminarium där vi har gästats av Roberto Danubio Sensei från Schweiz

Wadoryu Karate Sweden avslutar nu terminen i samband med avslutningen av vårt 3-dagars Karateseminarium där vi har gästats av Roberto Danubio Sensei från Schweiz som med ett skarpt öga för detaljer, en mycket god pedagogisk förmåga och inte minst stor mängd humor har förmedlat essensen i Wadoryu Karate.


Vi vill även passa på att tacka Johan Ossa, Jörgen Johansson och Henrik Hansson för deras insatser att organisera och assistera under dessa gemensamma dagar - tack!


Vi riktar även ett tack till alla deltagare från alla olika klubbar som har valt att göra oss sällskap denna helg och vi såg med stor glädje att vi gästades både från nationellt och internationellt håll - en omväxling som förnöjer och berikar.


Vi önskar alla elever och föräldrar en God Jul & Ett Gott Nytt År så ses vi när vi återigen slår upp portarna igen i Vallentuna vecka 2 på onsdag 8/1 klockan 17.00.


Vi ses!

Bilden kan innehålla: en eller flera personer

Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2019-12-16, 21:56
Uppdaterad 2019-12-16, 21:56

Wadoryu Karate Sweden