Du är här: Hem / Nyheter

Avas Friskvård - www.avas.nu

25% rabatt för medlemmar hos Wadoryu Karate Sweden

 

 

25% rabatt för medlemmar hos Wadoryu Karate Sweden 

Det är jag som är Ava Ghobadi och driver Avas friskvård. Jag är diplomerad friskvårdsmassör samt kiropraktorstudent på Skandinaviska kiropraktorhögskolan. 

Utöver detta så driver jag även karate klubben i Upplands Väsby. Under mina 10 år som kampsportsutövare på en avancerad nivå, har jag sett samt varit med om mängder av skador. I och med detta är jag väldigt erfaren kring det mesta när det kommer till kroppens fysik och motorik. 

Hos mig på Avas friskvård kommer du inte bara få massage utan också en hälsokontroll (om så önskas) på hur din kropp mår och om det finns möjliga skador och eventuella smärtor i kroppen. Beroende på vilken form av skada det är kan jag antingen hänvisa till en kiropraktor eller hjälpa till personligen.

På Avas friskvård vill jag att du som kund/patient ska känna dig nöjd och omhändertagen efter din behandling. Därav så har jag ett utbud på olika former av massage. Till de som önskar att ha aromaterapi (lugnar nervsystemet mha doftstimulans) har vi det, man får själv välja mellan de dofter vi har på plats. Det erbjuds också en doftfri, traditionell massage till de som önskar. Allting anpassas efter det ni vill och hur ni vill ha det! 

Varmt välkomna!

 

Paket

Detta ingår

Pris

20 min massage

Halvkropp

255 SEK

Boka

30 min massage

Halvkropp inkl. armar eller ben (det som önskas)

325 SEK

Boka

60 min massage 

Helkropp

595 SEK

Boka

70 min massage

Helkropp inkl. fotbad

615 SEK

Boka

90 min massage

Helkropp inkl. fotbad

755 SEK

Boka

 

Använd länken nedan och registrera ditt medlemsskap NU! 

http://www.wadoryukarate.se/sv/bli-medlem.html


Skriv en kommentar


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2020-07-25, 20:48
Uppdaterad 2020-07-25, 20:48

Wadoryu Karate Sweden